Támogass!

Támogasd a RepjegyPortált!

Büszkék vagyunk arra, hogy már több mint öt éve gyűjtjük és tesszük elérhetővé számotokra a legjobb repjegy akciókat, hibásan árazott jegyeket, utazási tippeket. Nagy öröm számunkra, hogy az oldal látogatottsága folyamatosan növekszik, természetesen ezzel egyidejüleg egyre több pozitív visszajelzést is kapunk tőletek. Minket is örömmel tölt el olvasni arról, ha valaki az áltatunk közzétett cikk segítségével tud egy jó ajánlatra lecsapni és ezáltal spórolni. Ilyenkor érezzük, hogy a munkánk nem felesleges és megéri ezzel foglalkozni.

Hogyan segíthetsz nekünk?

Ha szeretnéd támogatni a weboldalunkat, arra több lehetőséged is van úgy, hogy ez neked semmibe sem kerül!

A legegyszerűbben úgy segíthetsz, ha követed Facebook oldalunkat és csatlakozol a csoportunkhoz. Így könnyebben és gyorsabban eljuttathatjuk hozzád az aktuális információkat. Ha elégedett vagy velünk, gondolj a barátaidra is és hívd meg Őket a csoportba, hogy minél több emberhez eljuthassanak az ajánlatok. A bejegyzéseknél minden lájk, komment és megosztás számunkra hatalmas segítség.

Utazol valahova és a legnépszerűbb oldalakon foglalsz? Mi is ezt tesszük és másoknak is ezt ajánljuk a közzétett cikkekben!
Az évek során több oldallal is megismerkedtünk és a legmegbízhatóbbakkal partnerkapcsolatot is sikerült kiépítenünk. Ez azt jelenti, ha mi eljuttatunk Titeket a partnereinkhez és Ti foglaltok, akkor Ők egy minimális jutalékkal hálálják ezt meg nekünk, amiből aztán az oldalt működtetni tudjuk. Kérlek segíts nekünk azzal, hogy a mi közvetítésünkkel keresed fel az oldalt, ahol a repjegyet vagy szállást lefoglalnád!

100% garantáljuk, hogy ezért Te egy fillérrel sem fogsz többet fizetni, mintha közvetlenül keresnéd fel az oldalt. (Erről akár egy egyszerű kereséssel is megbizonyosodhatsz)

Partnereink (a linkre kattintva a foglalási oldalra jutsz):

Repjegyfoglalás:

Momondo – A legolcsóbb repülőjegyek.
Pelikán.hu – Repjegyfoglalás magyar nyelven, akár átutalással is fizethetsz
Tripsta.hu – Kedzvezményes repjegyek magyar nyelven
Kiwi – Járatkereső Európában és a nagyvilágban. Térképes nézet, átszállásos megoldások

Szállásfoglalás:

HotelsCombined – Hasonlítsd össze több száz szállásfoglaló weboldal árait egy helyen!
Booking.com – Foglalj most, fizess a tartózkodás során!
Agoda.hu – Foglalj most, fizess később! Választhatsz ingyenesen lemondható szobát is!
Airbnb – Lakások helyiektől bérelve, új regisztráció esetén 10.000 Ft kredit ajándékba

Autóbérlés:

Rentalcars – Hasonlítsd össze 214 szolgáltató kínálatát egy helyen itt. A legjobb ár így garantált!

Nyaralás:

Invia.hu – Szervezett utazások, az utazási irodák legjobb ajánlatai, Last minute utazások